En golfweekend i Tyskland

Planera en liten golfresa till Tyskland

golf weekend germany
Tyskland har så som Sverige sina fyra separata golfsäsonger, så om ni skall åka på en golfresa till Tyskland bör ni kolla väderprognosen i förväg så att ni kan ta med er lämpliga kläder för vädret. Om du skall resa hit på vintern så kommer du att få uppleva en lika kall och bitter vinter som i Sverige. Så om du åker hit sen höst - vinter - tidig vår så kan det vara bra att packa handskar, mössor och ett extra lager. På sommaren är det dock lite varmare och soligare, men brukar inte bara bli soligt utan vädergudarna bjuder även på en del regn så ett paraply eller vattentäta golfkläder kan vara bra att ta med sig. Om ni vill passa in på golfbanorna i Tyskland så bör ni endast använda era mobiltelefoner på parkeringen och ni bör inte heller klä er i blå jeans eller kraglösa t-tröjor.

Tre favorit golfbanor i Tyskland

Tyskland har jätte många trevliga golfbanor och golfklubbar. Vill du spela på på en golfbanor med trevlig layoutHär är tre favorit resemål om du skall spela golf i Tyskland. Det här är första artikeln om golfresemål och golfbanor i Tyskland.

Tre resemål för en golfweekend i Tyskland

Golfweekend i Tyskland

Hamburger Falkenstein Golf Club

Hamburger Falkenstein är en golfklubb som ligger en tjugo-trettio minuter i från centrala Hamburg. Det kanske inte är världens vackraste golfbana men här kan du spela en trevlig runda golf i en väldigt fin miljö. Greenfee ligger på cirka 80 Euro. Längsta hålet från gul är hål nummer två på 490 meter.

Winston Links

Winston Links är inte vilken golfbana som helst utan en 18 håls golf link med en underbart roliga karaktär som är bland toppen av de bästa links i Europa. i The 18 hole links course WINSTONlinks is styled on British golf courses by the sea. Golfbanan finner man 10 km från Schwerin, som är huvudstaden i Mecklenburg. Här kan ni spela på 27 hål och ha riktigt kul och spela på en fräck fairway, i svår terräng, från naturliga sanhål och spännande bunkrar. Här kommer ni även att få samla er när ni kommer in på green, för här rullar det fort och man får se till att vara precis i sitt närspel.

Sporting Club Berlin

En av de vackraste golfbanorna i Tyskland. Anläggningen är redan flera gånger tilldelats som den vackraste golfbanan i Tyskland och var ofta mötesplats för Golf Championships tyska. I mitten av Hamburg hittar ni denna golfklubb som är ett måste för alla golfspelare. Detta är en riktigt traditionellt och konservativ så se till att ni klär er och beter er som riktiga golfare. Om ni reser till Sporting Club Berlin så är det golfbanan "Nick Faldo" som är ett måste att spela på. Greenfee ligger mellan 80 Europ till 110 Europ men är väl värt. För en 20 kronor så kan du även slå en trettio bollar på deras driving range så det kostar inte särskilt mycket att värma upp för att spela på deras golfbanor.

golfresor tyskland
Hamburger Falkenstein Golf Club

golfresor tyskland
Winston Link

golfresor tyskland
Sporting Club Berlin

0 kommentarer:

Skicka en kommentar