John Daly och Champions Tour

Champions Tour Golf - John Daly

Här påbörjas nu min lilla serie av artiklar om kommande årets Champions Tour spelare. Vi börjar med en av golfhistoriens största och mest sköna golflegend - John Daly. John Daly är en "blue collar golfer", en golfare med en aura av en rockstjärna.

John Daly kom in i golfen och skakad om allt. Han var den som kunde slå en driver längst i världen, han var en hårdrockare som bodde i en husvagn med groupies och festade hårt.

John har 19 professionella vinster, och har vunnit PGA Championship och The Open Championship. Han har även vunnit, PGA Touren, Europa touren, Asian Tour, Web.com Tour. Så man förstår att han har spelat in riktigt mycket deg. Men han har inte bara spelat in mycket pengar utan han har även spelat bort sjuka summor: "He claims to have lost between US$50 and $60 million over the past 15 years." - Han har alltså spelat bort mellan 50-60 miljoner dollar på olika spel i Las Vegas....

När man har levet det goda livet som golfproffs så kan man lätt chockas över att pengarna tar slut. Efter att John Daly kartlagt hur han spenderade sin förmögenhet har han nu kommit fram till att han har spelat bort cirka 360-390 miljoner kronor. Hur spelade han då bort alla pengarna: Black Jack, Slot-maskiner, på tjejer och casinon. 

John Daly aka. Long John

Men John Daly som även kallas för Long John är inte bara en av golfhistoriens största profiler. Han var som sagt även en golfens rockstjärna (scrolla ner för låten "I Hit It Hard") som nu har levt och spenderat en stor del av sina vinst pengar. Kanske är det därför som han nu söker ersättning för en händelse som inträffade år 2007 under Honda Classic. Vad som hände var att en kvinna hoppade in för en "selife?" och John var tvungen att slå sin klubba rakt ner i backen för att inte skada kvinna. Detta har alltså skadat Johns kropp så mycket så att han inte riktigt kunnat återhämta sig...

Vi ser fram emot den kommande Champions Tour och hoppas att John "Long John" Daly kommer att vinna denna tävlingen, eller kanske vi hejar lite mer på Jesper Parnevik. :)


John Daly Musiker

John Daly är även en erkänd musiker som spelar country inspirerad golf musik med ett bra groove.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar