TaylorMade R15 driver

TaylorMade R15 är en av de bästa golf drivers

Recension av Taylormade R15

TaylorMade R15 är en av de bästa golf drivers som jag har testat i år. Det är en mycket anpassningsbar golf driver, som passar alla typer av spelare. Om du behöver en driver som du kan justera och anpassa efter din unika sving så är detta en av de bättre klubborna som finns på marknaden.

En prisvärd klubba, en aning dyr kanske - men detta är priset som du får betala för att få en klubba som du mer eller mindre kan anpassa för att passa allas sving och svinghastighet. Väl värt att gå och testa denna golf drivern. TaylorMade R15 kan vara en av de bästa drivers som TaylorMade har gjort, med märkbara förändringar vid justering av R15s justerbara vikter och med tillgängliga loft på 9,5° - 10,5° - 12° och 14° grader.

Vad som är roligt med denna driver är att golfspelarna som provat denna klubba har märkt att de slår 7-25 meter längre med golfklubban. Men många märker även att de har fått en ökad precision med hjälp av de justerbara vikterna. Drivern går nu även att få i antingen svart eller vit, och de ser båda riktigt snygga ut. Man kan även välja mellan 460 cc eller 430 cc.

Medelbetyg: 10 av 10 
Tillgängliga loft: 9,5 °, 10,5 °, 12 ° och 14 °

Läs mer om TaylorMades bästa golf drivers
TaylorMade R15 driver

Här kan ni se Sergio Garcia testa TaylorMades R15

0 kommentarer:

Skicka en kommentar